Нещо ново за Дисни

Наскоро имаше нов епизод на култувия сериал Джеси! В него Ема се влюбва в едно момче на име Винсънт. Но той май не е точният за нея. Стават много интересни неща и като цяло епизодът е забавен! Убедена съм че сте го гледали! :)
Изглежда, че дисни е направил нов филм. Още отсега рекламират песни от филма и те ме завладяха! Филма се казва "Нека да блести" (Let it shine) и ще го пуснат през септември. Ще го гледам и дано да е интересен! :)
Дисни започнаха да дават специални епизоди на сериалите! Първо бяха дали епизода на, "Късмет Чарли"  където са на почивка през зимата. След това дадоха епизода на "Хана Монтана Завинаги" в който тя разкрива, че е Майли Стюарт. Кой знае какво друго ще пуснат! Струва си да го гледаш! :)
Пуснаха специалния епизод на "Shake it up"! Беше невероятен (отдавна не го бяха давали)! Какво ли ще дадат по нататък? :) 

Ето и следващият специален епизод! Той ще е на сериалът "Съни на Алеята на Славата"! Много искам да го гледам, защото не са давали епизодите много отдавна и съм забравила какво се случва! Дано и Вие да го гледате! :)
Даваха страхотният специален епизод на "Корабните приключения на Зак и Коди"! В него се разказва, за това как Зак, Коди, Бейли, Уди и Лондон се качват на една лодка, всеки по различни причини. Случайно лодката започва да плава по морето и те се отдалечават от кораба! Когато се събудят се озовават на един изгубен остров! Дори Бейли скъсва с Коди! Дали ще се измъкнат? Ще си върне ли Бейли, Коди? Дано сте го гледали! :)
Следващият Специален епизод е на "Магьосниците от Уейвърли Плейс" (2-ят такъв епизод на сериалът)! След като в 1-ят Специален епизод Мейсън (Гаджето на Алекс) се превърна в куче завинаги, Алекс май ще го открие! Тя разбира за него от новините - дават странен вълк, който може да рисува картини! И то не на кой, а на самата Алекс! Магьосницата иска да го намери и търси под дърво и камък! Разбира се открива го, но той все пак е вълк! Странно превръща се, ту във вълк, ту в човек! Накрая се разбра кой по-точно го превръща - Стопаните му (на вълка)! Междувременно Харпър и Зик се целуват и той припада! Какво се случва в този объркан свят?! Дано да го гледам :)
Ето дойде и следващият Специален епизод! Вторият за Хана Монтана! След като Майли издаде тайната си за Хана Монтана, тя ще отиде в колеж с Лили! Но какво става, тя получава възможността да играе във филм с Том Круз! Майли иска да играе във филма, но Лили ще бъде съкрушена! Когато госпожица Тръскот разбира се ядосва, и то много на Майли. Бившата Хана Монтана разкрива защо всъщност е ядосана Лили. Майли я кани да отиде с нея в Франция, тъй като филма се снима там. Лили казва, "не!" но Майли я убеждава. Когато са на летището Лили се колебае и не пътува със Майли. Тя решава да отиде в колежа, защото това е нейната мечта! Междувременно Джаксън иска да подари нещо на Сиена, но опитите му не стигат до никъде. Е да, Сиена ги харесва но понеже е модел на б-б-б-бикини (:D) му подарява още по-скъпи неща. Какво ще се случи сега?
Очевидно, следващият Специален епизод е на "Фермата ГОТ"! В него се разказва, за това как АТТ (Америка Търси Талант) телевизионно шоу, прави прослушване за таланти, в гимназията на Чайна. Всички се явяват - Чайна, Олив, Гипсън, Лекси и други. Победители от гимназията са Чайна и.. Лекси! Когато е време да тръгват, обаче нещата при Чайна се объркват! Може би ще закъснее, но не се знае! Междувременно Лекси и Пейзли търсят изчезналия куфар на Г-ца Рийт. Чайна пристига, а по време на шоуто Лекси казва, че се радва много за "приятелката" си! Водещият, обаче вярва на Лекси и ги слагат в една стая! През това време Олив се опитва да влезе в друго ТВ шоу. Пейзли и е партьор, защото няма с кой! Лекси иска да победи нали! Замислила е нещо, но.. Ще видим какво ще стане! :) ;Р
Дойде и премиерата на Let it shine!  Филмът е жесток! Искам да го гледам милион пъти! Песните имат стил пък и е най-якия филм! :d Ако ви хареса колкото и на мен пишете коментари! :) Реших да добавя и някои от песните!
Сега е уикенда на загадките! Имаше нови епизоди на "Джеси", "Фермата ГОТ", "Раздвижи Се" и "Риби Тинейджъри"! Беше много забавен уикенд! А харесаха ли Ви откъсите на "Тайните на Гравити Фолс"? Супер беше!
"Тайните на гравити Фолс" започна и епизодите са странни, но интересни. Ако сте гледали знаете, че втория сезон на "Бавачката ми е вампир" дойде и в България! Епизодите са различни и забавни, като цяло! Какво ново ще има за Коледа? :)
Вече е Декември, месец! Както рекламират от 10-ти Декември в 16:00 часа всеки ден ще дават нови, Коледни епизоди на всички сериали! Изглеждат ми интересни както ги рекламират! А обичате ли да украсявате елхите си? Коментирайте! :)
Отдавна не влизах и сега реших да ви кажа новото за тази 2013 година. Най-нов е сериалът, който е испански - Виолета. Той е доста интересен за хора като мен! Очаквам новите епизоди!! Друго ново, е че вече спряха да дават доста сериали. Ще започна с ,,Тайните на Гравити Фолс". Спряха го и за мен това е добра новина тъй като не ми харесваше особено. Мисля, че и ,,Двама Крале" не го дават. То беше забавно, но очевидно няма рейтинг ;d. Скоро не съм гледала ,,Братя по карате", така че и него ще добавя в списъка с новости. ,,Джеси" пък стана доста известен сериал напоследък и доста често го дават. А ,,Късмет, Чарли" достигна върховете с 3-тия и 4-тия си сезон! ,,Арт Атака" се превърна в детско шоу с доста тъпички идеи...

Засега е това, но скоро ще има и нови неща!!
Уебсайт в alle.bg